Avaliações de Cafetaria Trefpunt Wamel

Avaliações recentes

5.0
Jan van t Wout
18 setembro 2022

Prima patatje en burger. Online besteld en mooi op tijd klaargemaakt. Top.

huibje
16 setembro 2022

t was echt kei lekker

henk goijer
11 setembro 2022
Wilco
28 agosto 2022

Kreeg wat ik besteld had

Pennings
18 agosto 2022
Wdj
14 agosto 2022
Wen
24 julho 2022

Het was zoals altijd heerlijk! Beste friettent van heel maas en waal

W
23 julho 2022

De friet was wel veel te veel voor een kleine frietje. leek wel een grote.

Pennings
26 junho 2022
Roy
19 junho 2022
Hans Pijl
12 junho 2022

Eten stond op tijd klaar. Het was heel lekker en zag er verzorgd uit. Prijs/kwaliteit in verhouding prima. Verpakking was milieuvriendelijk. We komen hier dus wel vaker.

Bert Versteeg
10 junho 2022

Het was weer lekker

Suzanne
29 maio 2022

Goede friet, meer als genoeg en super op tijd!

Marchel van Kooten Niekerk
26 maio 2022
Natasja
25 maio 2022

Altijd veel en goed, maar ...de shoarma was te doorbakken en dus niet lekker.

lindy
10 maio 2022

De bestelling is prima geleverd, alleen zijn er door de drukte geen stempels gegeven!

Cor van Veenendaal
24 abril 2022

Goede kwaliteit, flinke porties, erg goed lettend op glutenvrij producten.

Richard
23 abril 2022

Friet en snacks smaakte heerlijk, en de bestelling gedaan via de site, en stond stipt op aangegeven tijd klaar !

Milka Rurainski
21 abril 2022
Ans
11 abril 2022

Op tijd klaar, vriendelijk geholpen ,lekker gegeten

Rian
8 abril 2022
Ineke
19 março 2022

Lekker op tijd klaar

Milka
4 março 2022
Smits Automotive
25 fevereiro 2022
Joost
25 fevereiro 2022
Ravier
24 fevereiro 2022

Vriendelijk personeel en bestelling zoals altijd compleet en op tijd.

Sander
22 fevereiro 2022

Super hamburgers

Ligius Verwaaijen
3 fevereiro 2022

Prima kwaliteit Vriendelijke mensen die efficiënt werken.

Jose Cobussen
31 janeiro 2022
Marchel van Kooten Niekerk
30 janeiro 2022
Roel V beek
30 janeiro 2022

Heerlijk eten

Sandra van oijen
26 janeiro 2022

Goede en snelle service

Marije Gerritsen
22 janeiro 2022
Carla de Vries
17 janeiro 2022

Alles was prima heerlijk gegeten en zeker op tijd TOPPIE

Van beek
16 janeiro 2022

Goed eten

Ansem van Zwam
16 janeiro 2022

Niets toe te voegen. Supperrrrrrr

Wdj
16 janeiro 2022

De snacks waren niet goed gebakken dit keer

Reacção a Cafetaria Trefpunt

Bedankt voor je reactie. Jammer dat het niet naar wens was. Wij zullen erop letten. Onze excuses voor het ongemak. Mvg team trefpunt

Bert Versteeg
8 janeiro 2022

Het was weer lekker en voldoende

Anko van Tiem
3 janeiro 2022

Eerste keer besteld, was super

Jeannette
24 dezembro 2021

Zowel de kwaliteit als de service zijn geweldig! Erg blij met zo'n mooi bedrijf in Wamel

Reacção a Cafetaria Trefpunt

Dankjewel voor het lieve compliment!

Ansem van Zwam
19 dezembro 2021

Zoals altijd lekkerrrrrrrrrrrr

Nancy
6 dezembro 2021

Heerlijke friet en snacks. Grote porties. Snelle en vriendelijke service.

Cor van Veenendaal
28 novembro 2021

Goede tijdafspraak. Zeer goede omgang met glutenvrije producten. Keurig net personeel.

Stensen
27 novembro 2021

Altijd vriendelijk, goede kwaliteit en altijd klant gericht.

Toon van Zandvoort
27 novembro 2021

Weer perfect geregeld.

Toon van Zandvoort
12 novembro 2021

Alles perfect. op de hoeveelheid mailtjes na. Altijd jammer dat er word gevraagd via mail hoe het is verlopen. persoonlijk houd dat me tegen om op deze manier nogmaals te bestellen. maak een knop aan op de home om kritiek ergens op te geven in plaats van een aantal mailtjes. Gr Toon

Reacção a Cafetaria Trefpunt

Goede avond, Het spijt ons dat u dit als vervelend ervaart. Ik zal eens op onderzoek uitgaan of dat dit aangepast kan worden. Bedankt voor de feedback en de positieve beoordeling. Wij gaan hiermee aan de slag. M.v.g. team Trefpunt

Petra van doesburg
24 outubro 2021

Heerlijke krokante snacks en friet👌

Sr van oijen
22 outubro 2021

Service is super

Kim
16 outubro 2021
José van Eldik
7 outubro 2021

Hulpvaardige en vriendelijke bediening, topproducten!

Arie Rolloos
4 outubro 2021

Mooi op tijd klaar, prima kwaliteit.

Marchel van Kooten Niekerk
29 setembro 2021

was weer lekker

Tim
29 setembro 2021

Snel en erg lekker, hamburger is top. Broodje kroket: lekker dat broodje kort geroosterd is.

conrad wolthuis
26 setembro 2021

Het was weer heerlijk 👌🏻

Marchel van Kooten Niekerk
20 setembro 2021

was weer lekker

Marijke van den Boogaard
4 setembro 2021

Altijd overheerlijk

Miedema
24 agosto 2021

Stond netjes op de afgesproken tijd klaar

G
22 agosto 2021
conrad wolthuis
2 agosto 2021
Bert en Riet Versteeg
1 agosto 2021

De friet en de snacks waren weer heerlijk.

Bert en Riet Versteeg
25 julho 2021

Omdat het erg goed en lekker was hebben we alles opgegeten bedankt

conrad wolthuis
12 julho 2021

Het was erg druk, daar konden jullie niks aan doen. Maar de hamburger was lauw, tegen het koude aan (maar vriendin wilde niet bellen) kaassoufle was ook lauw. Friet en frikandellen waren goed.

Reacção a Cafetaria Trefpunt

Goede avond, Onse excuses voor het ongemak het was inderdaad erg druk. Maar dit is natuurlijk heen excuus. Wij maken het volgende keer graag goed met u!

Marchel van Kooten Niekerk
29 junho 2021

miste alleen de zigeunersaus

Reacção a Cafetaria Trefpunt

Excuses, we zullen zorgen dat het er volgende x weer bij zit!

Huub van Teeffelen
28 junho 2021

Prima, ga zo door!

Rob Koster
22 junho 2021

Prima! 👌

Monique Warnei-Ariens
20 junho 2021

Heeeeeel veel friet voor het geld. Alles perfect en op tijd.

Marchel van Kooten Niekerk
16 junho 2021
Marchel van Kooten Niekerk
13 junho 2021
Marchel van Kooten Niekerk
13 junho 2021
®️ichard
13 junho 2021

Netjes op tijd klaar en wij hebben heerlijk gegeten. 👍

Natasja
9 junho 2021

Gewoon heerlijk, altijd goed! Veel patat....heeeeeel veel..

Anja van uden
8 junho 2021

T was zoals we gewend zijn weer heerlijk , voldoende en netjes op tijd!!

marchel
31 maio 2021
Arjan Lubbe
31 maio 2021

Voor vijf sterren nog eens bedenken dat er minder saus blijft plakken aan de papieren zakken bij het afhalen.

Helmie
31 maio 2021

Heerlijke friet. Van te voren telefonisch besteld en keurig op tijd klaar!

John michiels
30 maio 2021

Het was lekker!!!

Martina
24 maio 2021

Zoals altijd, prima!

Marchel
24 maio 2021
Marchel
21 maio 2021
Verwaaijen
16 maio 2021

Bami schijf zat een vreemde smaak aan

Eldijk
15 maio 2021

Goede service en je krijg veel te veel maar smaakt altijd heerlijk

Leon
14 maio 2021

Top!

Marchel
12 maio 2021
Netty v.d.Craats
9 maio 2021

Lekker gegeten op moederdag! Kleinkinderen blij met de kidsbox, mama's, papa's , Opi en Omi ook genoten!😋😍

Marchel
8 maio 2021
Marchel
3 maio 2021
Barbara
27 abril 2021

Nu eens via de site besteld en betaald, makkelijk en snel, op tijd ophalen en bij ophalen was het bijna klaar, daar heb ik even moeten wachten maar het eten smaakte er lekker

Cor van Veenendaal
19 abril 2021

Heel lekker en ik hoefde niet lang te wachten.

Marchel
18 abril 2021
Marchel
7 abril 2021
Edwin
7 abril 2021

Charlotte bedankt!

Anoniem
5 abril 2021

Heerlijk gegeten

Marchel
4 abril 2021

altijd goed

Harriette Gerritsen
29 março 2021

Super geregeld bestellen, betalen, tijd van afhalen ! Geweldige kwaliteit en prima verzorgd... ga zo door, groetjes en tot binnenkort

Sannie
28 março 2021

Het eten was weer super en werd even thuisgebracht

Marchel
26 março 2021
Jeanine
24 março 2021

Zeer vriendelijk ontvangst bij binnen komst. Bestelling netjes optijd klaar en de kwaliteit en smaak was weer errug lekker

Els
24 março 2021

Top kwaliteit. Aardige en behulpzame mensen.

Marchel
16 março 2021
Jaco
15 março 2021

Erg goed, heerlijke broodjes hamburger. Ook de frietjes zijn hier favoriet.

Marchel
14 março 2021
Wd
14 março 2021

Het was lekker en goed

Coline
12 março 2021

Super lekkere goed gebakken biefstuk schotel . Met frietjes, gebakken groenten en sla een complete maaltijd voor weinig. Echte aanrader.

Marchel
10 março 2021
Marchel
5 março 2021
Martine
27 fevereiro 2021

De friet en snacks waren weer heerlijk. En super bedankt voor de bezorg service

Tines
27 fevereiro 2021

Heerlijk zo een doorgebroken frietje. Zeer smakelijk zo een keertje. Top

Marchel
27 fevereiro 2021
Marchel
24 fevereiro 2021
J. H.
23 fevereiro 2021

Saté was top! Helaas de bestelde mayo vergeten maar kan gebeuren.

Marchel
22 fevereiro 2021
Gonnie Kruitwagen
19 fevereiro 2021
Marchel
18 fevereiro 2021
Marchel
16 fevereiro 2021
Sandra
8 fevereiro 2021

Goede service lekker snel klaar

Marchel
4 fevereiro 2021
Gerard
31 janeiro 2021

Kwaliteit is belangrijk, en ik kan alleen maar zeggen dat is bij jullie gegarandeerd, Top lekker en netjes verpakt . En op tijd 👍

Tamara de graaf
31 janeiro 2021

Goed geregeld, mooi op tijd klaar en de broodjes waren heerlijk

Connie
30 janeiro 2021
Marchel
27 janeiro 2021
Marchel
25 janeiro 2021
Marchel
20 janeiro 2021
Marchel
16 janeiro 2021
Marchel
13 janeiro 2021
Floris
9 janeiro 2021
Marchel
7 janeiro 2021
Marchel
30 dezembro 2020
Marchel
27 dezembro 2020
Karel Van rossum
24 dezembro 2020

Het super goed en lekker genieten 🌹🌹👍👍👍 fijne dagen en een gelukkig nieuwjaar 🥳

Berry
23 dezembro 2020
Marchel
22 dezembro 2020
Marchel
17 dezembro 2020

was weer lekker

Monique
12 dezembro 2020

Duidelijke website, je wordt uitstekend op de hoogte gehouden van voortgang, bestelling wordt op tijd geleverd. Complimenten

frank van bruchem
3 dezembro 2020
Martina
29 novembro 2020

Heerlijk saté menu gehad! Ook de waterfiets frikandel speciaal was heerlijk!

Jeanne
21 novembro 2020

Lekker en goed eten. Je krijgt heel veel friet en dat is meer dan voldoende. Ook het personeel is heel vriendelijk en professioneel. Complimenten aan het team 't trefpunt.

Marjan
21 novembro 2020

We hadden snitzel besteld, helaas bij thuis komst zat deze er niet bij, gelijk gebeld , bij de volgende bestelling wordt dit alsnog goed gemaakt

Anja van uden
12 novembro 2020

Precies op tijd klaar . Weer heerlijk gegeten en zoals altijd meer dan voldoende. Top service trefpunt!

Marchel
3 novembro 2020

was weer lekker

Marjan
1 novembro 2020

Was niet dubbel ingepakt, was er wel bij vermeld, niet op tijd klaar

Reacção a Cafetaria Trefpunt

Wat vervelend om te horen . Wij zullen er in het vervolg nog beter op letten!

Sannie
1 novembro 2020

Het was weer heerlijk en super dat online bestellen 👍🏻🥳

Ruud
1 novembro 2020

Snel klaar, prima eten en altijd vriendelijk!!

Chantal
31 outubro 2020

Geweldige service! Heerlijke friet voor een goede prijs. Mijn favoriete friettent.

Petra Kusters
30 outubro 2020

Perfect geregeld altijd!!

Sandra van oijen
25 outubro 2020

Lekker op tijd en weer heerlijk gegeten

Mellema
24 outubro 2020

Het heeft weer goed gesmaakt.

Jansen
16 outubro 2020

Zeer vriendelijk

Leon
14 outubro 2020

Echt toppie!

Lambert
5 outubro 2020

Was gewoon top

C.J. van Veenendaal
4 outubro 2020

Onze bestemming was weer super goed en heerlijk En het personeel is vriendelijk en corona proef. Toppie.

Jeanne
27 setembro 2020

Het eten is er fantastisch. We komen er nu al verschillende jaren en bestellen vaak voor 3 a 4 gezinnen tegelijk. Altijd klopt onze bestelling. Personeel is heel vriendelijk en doen erg goed hun best. Complimenten.

Willem
20 setembro 2020

geweldige cafetaria heerlijk eten

Amy
16 setembro 2020

Top service! Er zat niet alles bij maar dat is heel netjes gebracht en met een beker ijs zelfs! Hoorde later dat jullie heel druk waren dus ik voelde mij een beetje schuldig dat jullie het ook nog kwamen brengen. Bedankt!

Van Zwam
14 setembro 2020

Elke keer als wij een friet speciaal of oorlog hebben dan ligt bij thuiskomst de speciaal en oorlog er bijna af. Reden hiervan is dat de zak van de friet niet liggend dicht gemaakt wordt waardoor de saus naar onder zakt. Ik zag het nu gebeuren dat de friet netjes in bakje werft gedaan en in de zak werd geschoven Maar toen werd zak vast gepakt en werd er nog extra friet ingedaan en daarna de zak met opening naar boven vastgehouden en dicht gemaakt waardoor dus de saus naar beneden zakt en bij thuiskomst bij openmaken van de zak dat de saus dus er al voor een gedeelte uit ligt.

harmke
12 setembro 2020

Nu al twee keer eten gehaald bij jullie, goede kwaliteit, ruime porties en indien vooraf besteld precies op tijd klaar! Zeer tevreden!

Rob Arts
30 agosto 2020

Prima zoals altijd ! Timing ook perfect !

henk
30 agosto 2020

was weer goed verzorgd

Sharon
29 agosto 2020

Was echt toppie! Jullie hebben grote porties friet. Daar maak ik de klussers heel erg blij mee.

Carla
28 agosto 2020

Zeer goed !!!

Lambert van der Aa
24 agosto 2020

Alles prima

Ansem van Zwam
24 agosto 2020

Bij het inpakken van de friet als het in een bakje zit wordt de zak naar beneden gehouden waardoor de saus uit het bakje loopt en je als je thuis komt en de friet uitpakt er al heel wat saus buiten het bakje ligt. Om dit te voorkomen schuif zet bakje met friet in de zak en vouw hem dan dicht.

Martina
7 agosto 2020

Zoals altijd weer prima!

Danny van Schaijk
30 julho 2020
Tonnie van Rooij
12 julho 2020

Jullie hebben andere gehaktballen...ik vind ze niet lekker...voor de rest is altijd alles perfect.

Danny van Schaijk
9 julho 2020
Maaike
6 julho 2020

Lekkere frietjes en klaar op de afgesproken tijd!

Gerard Kooimans
29 junho 2020

goed spul mensen 👌 snel lekker en warm

Ansem van Zwam
29 junho 2020

Geen op of aanmerkingen

Patty
29 junho 2020

Het was heerlijk en heel veel Je krijgt echt waar voor je geld

Martine
26 junho 2020

Eten was weer lekker en service is altijd vriendelijk. Zeker een aanrader als je eens in de buurt van Wamel komt.

Ansem van Zwam
22 junho 2020

Alles weer zoals gewoonlijk naar wens.

Carla
20 junho 2020

Lekker en goed !!

Ria van dinteren
14 junho 2020

Super goed. Mag blijven

Ansem van Zwam
8 junho 2020

Weinig toe te voegen. Gewoon lekker en goed

Desiree
2 junho 2020

Geen saus bij de 2 supertjes

Reacção a Cafetaria Trefpunt

Goede middag, wat ontzettend vervelend te lezen dat de bestelling niet naar verwachting was. Wij hebben de bestelling terug gekeken. Daarop stond geen saus aangegeven bij de supertjes. Vandaar dat wij dit er ook niet bij hebben gedaan. U kunt als u een supertje aanklikt uit meerdere sauzen kiezen. Echter zit er vaak niet standaard een sausje op/bij. Hopelijk hebben wij u hiermee voldoende geïnformeerd en kunnen wij op deze manier misverstanden in de toekomst voorkomen. Wij hopen dat het eten verder wel naar wens was! M.v.g. Team Trefpunt

Ansem van Zwam
1 junho 2020

Zoals altijd goed eten

Juul en tinekr
31 maio 2020

Topper. En degene die kwam bezorgen was het zonnetje van de dag. Charlotte je bent een toppen. Voor iedereen de complimenten.

Margreet
30 maio 2020
José van Dijk
29 maio 2020

De bestelling staat altijd keurig op tijd klaar en is altijd compleet. Erg smakelijk ook, Top!

Marjan
24 maio 2020

We hadden viandel met uitjes besteld, helaas zaten er geen uitjes bij

Rianne
20 maio 2020

Altijd goede service. Houden goed rekening met allergieën!

Tonnie van Rooij
19 maio 2020

Ik vind het jammer....dat de thuis bezorging stopt...ik ben niet altijd in staat om het op te halen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

....
17 maio 2020

Loempia en de frites was heerlijk.

Rob Fogteloo
12 maio 2020

Alles was super frites was nu heerlijk doorbakken top!

Ger
11 maio 2020

T was heerlijk en op tijd bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan
11 maio 2020

Eten was heerlijk en erg veel Op afspraak was prima geregeld

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jacqueline van Leeuwen
7 maio 2020
Bart
3 maio 2020

Het was weer helemaal top!

Karin Siertsema
1 maio 2020

Top weer! Altijd lekker, veel en warm! Top kwaliteit

Ezra
1 maio 2020

hartstikke snel en lekker

Sylvia van Zwolgen
29 abril 2020

Het is altijd top bij het Trefpunt

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Miriam
29 abril 2020

Super service, en bij bezorging ook heel snel

van Dinteren
29 abril 2020

top service

Jeanine
28 abril 2020

Netjes en correct stond de bestelling op tijd klaar. Personeel Is zeer vriendelijk een aanrader

Jan-Willem Hijmans
28 abril 2020

Werkt perfect 👍🏻👍🏻

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ansem van Zwam
28 abril 2020

Ipv de snacks kregen we 3x friet extra. Na telefonisch contact zouden snacks gebracht worden. Dat was ook zo maar kregen nog een keer de complete bestelling. Kortom het was goed opgelost.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Van oort
27 abril 2020

Altijd lekker en bezorgd op het gekozen tijdstip. Kan 5 min schelen maar dat is niet vaak! Echt top !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Loes Knoops
26 abril 2020

Bezorging was mooi op tijd en het was lekker! We misten alleen de kaassouffle. Gelukkig hadden we genoeg om te delen.

roy van der heijden
21 abril 2020

ik had iets anders verwacht bij een catamaran. geen grote friet zonder en frikandellen zonder saus. naar mijn mening was dit een waterfiets frikandel zonder. geen kritiek maar wellicht verkeerd verwachtingspatroon van mij. verder altijd goede kwaliteit van jullie!top!

Rob Fogteloo
20 abril 2020

Altijd goed , nu echter helaas een keer minder had door gebakken frites besteld waren zo slap en zacht jammer verder prima zaak

Jan Thijssen
20 abril 2020

Helemaal super. 👍👍👍👍👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Koolhout
19 abril 2020

Super service in deze Corona tijd

Heidy v Beuninge
19 abril 2020

Jongens hebben heerlijk gegeten en de bestelling was er vlot . Heel fijn als je even niet de deur uit kunt / mag . 👍

V d wetering
18 abril 2020
Wamel
18 abril 2020

Heerlijke friet en snacks!

DL
18 abril 2020

Heerlijk gegeten! Met zorg ingepakt en mooi op tijd bezorgt. Graag tot een volgende keer!

Tonnie van Rooij
14 abril 2020

Netjes geregeld....dikke pluim.

Tonnie Walraven
13 abril 2020

Perfect

Van Zwam
13 abril 2020

1ste paasdag. 18.20 uur besteld en om 18.34 uur geleverd. Super.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Danny van der torre
13 abril 2020

Prima niks mis mee. Gewoon weer top dus

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Karel Van rossum
12 abril 2020

Wij vonden het super goed en super lekker en was netjes op tijd op de afgesproken tijd. Wij het trefpunt fijne paasdagen groetjes Stella , Sjoukje en Karel

Peters
11 abril 2020

Prima bezorging, netjes op de aangegeven tijd. Iets minder sterretjes gegeven omdat de knakworst helemaal open was door het koken/bakken/opwarmen, wat de smaak niet ten goede kwam. En verder vonden we dat er geen verschil zat tussen een klein frietje en een normaal frietje, enigste verschil was de prijs.

Rick
10 abril 2020
Will van Elk
7 abril 2020

Het was super lekker als vanouds en de bezorging was ook snel dus in een woord toppie .

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
6 abril 2020

Het is een gekke tijd, met natuurlijk heel veel drukte voor jullie. Dus de bezorging was keurig op tijd, alleen een verkeerde tas met eten. Wij bestellen eigenlijk nooit en konden er wel om lachen dat er twee minuten later twee auto’s voor de deur stonden die allebei iets kwamen brengen. Dus geen klacht...want wij vonden wat we besteld hadden erg lekker! Ga zo door en hopelijk tot snel.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anja
6 abril 2020

Lekker makkelijk n keertje in deze tijd. Netjes op tijd en heerlijk weer zoals we van jullie gewend zijn! Top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Michelle Peeters
6 abril 2020

Het was heerlijk! Fijn om online maaltijden te kunnen bestellen, de kwaliteit was prima! Voor herhaling vatbaar!

Tonnie van Rooij
6 abril 2020

Het was op de minuut af...de exacte tijd..tijd van bezorgen...dikke pluim.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sandra van Oijen
6 abril 2020

Super service we zijn tevreden online gaat supersnel

Jolanda
6 abril 2020

Superbezorging. Elke keer netjes op tijd en lekker spontaan. Heel handig in deze tijd. Bedankt

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sandra van oijen
4 abril 2020

Super geregeld online betalen en afhalen doen jullie goed ga zo door

van Zuijlen
4 abril 2020

Top service!

Marco van Tiem
3 abril 2020

Het is in één woord,super.

maarten
30 março 2020
Frederiks
30 março 2020

Gewoon hartstikke goed de bestelling was er binnen 15 minuten TOP

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Patty
30 março 2020

Het was heerlijk ...en top geregeld Wij bestellen zeker vaker

Tonnie van Rooij
30 março 2020

Netjes geregeld 👌👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

MWeerden
30 março 2020

Had gevraagd dubbel inpakken, was helaas niet gedaan, dus hadden we deze keer geen warme snacks helaas

Roy
30 março 2020
Bram
30 março 2020

Prima optijd. En super lekker natuurlijk.

Danny van der torre
29 março 2020

Geweldig zoals altijd!! Uitstekende service en kwaliteit!!!

Robin
29 março 2020
Edwin
29 março 2020

Altijd goede service en prima kwaliteit. Vriendelijke eigenaren en personeel 👍🏻

Petra van Doesburg
29 março 2020

Prima..!!!

Ria
29 março 2020

Alleen jammer van de extra kosten die in rekening worden gebracht

natasja
29 março 2020
Pieter Koolhout
29 março 2020

Makkelijk te bestellen en exact op tijd bezorgd!! Friet was prima kwa temperatuur. Al met al een zeer groot compliment voor het personeel wat dit voor mekaar bakt in deze gekke tijden!!

Wendy Mulders
28 março 2020

Optijd klaar en lekker gegeten

Floris
28 março 2020
Jussi
28 março 2020
Arno
28 março 2020
Ravier
27 março 2020

Altijd heerlijk eten, toppers!

Anita
23 março 2020

Overheerlijke milkshakes 😋. Top service, en héél klantvriendelijk.

Sjaak Remmits
23 março 2020

Het was heerlijk En precies op tijd top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jannie
23 março 2020

Top wat een service!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Netty v.d.Craats
22 março 2020

Het eten was nog maar een heel klein beetje warm helaas, we hebben de sla eraf gehaald en het vlees/saus/friet opgewarmd in de oven. De smaak was goed, maar volgende keer bestellen we weer gewoon friet en snacks/sate/vlees apart, dat is voordeliger.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tonnie walraven
22 março 2020

Prima goed gedaan succes

Willie
22 março 2020

Het was super......voor herhaling vatbaar weer, top bedrijf

Jan riem
22 março 2020

Het bestelde eten was heerlijk maar vond het stoof vlees iets te weinig verder een 9grjs jan

Petra van Doesburg
22 março 2020

Prima service..!!!! Eten heerlijk.!!👍

Roel
22 março 2020

Prima kwaliteit, vriendelijke en vlotte bediening. Keurige zaak in hartje Wamel.

Helma
22 março 2020

Dank jullie wel Voor de snelle en lekker levering.

Monique Verschuure
21 março 2020

Super lekker gegeten. Top service dat het thuis bezorgd wordt. Ook een goede service voor na deze crisis het thuis bezorgen.

Margo
21 março 2020

Goed bevallen online bestellen en zelf ophalen. Het was weer heerlijk 👍🏻

Colien Tiebos
21 março 2020

Super geregeld in deze tijd. Goede routing Goede hygiëne Goede stemming Goede service Toppie Blijf gezond allemaal 😍

Lian
21 março 2020

Gewéldige service en perfecte, supersnelle bezorging (welke tijdelijk is ingevoerd) Chapeau Trefpunt!

Graag gedaan
21 março 2020
Debbie
20 março 2020

Het was heerlijk! Ondanks de drukte was de bezorging op tijd en ook nog goed warm, het was met zorg ingepakt. De kleine was blij met de kinderbox en de leuke verrassing.Dus graag tot een volgende keer!

Jurgen
19 março 2020
Connie
15 março 2020

Alles was super lekker!!

Ansem van Zwam
10 março 2020

Heb niets te melden. Superzaak

Eric
25 fevereiro 2020
Diënne van Doornspeek Kleine
24 fevereiro 2020

Had voor €3,50 friet besteld. Maar veel minder gekregen alls voorgaande keren Het leek wel een zak van €2,50

Arno
17 fevereiro 2020

Precies klaar op de aangeven tijdstip, en alles zoals gewoonlijk weer lekker en voldoende

Van zwam
10 fevereiro 2020

Niets op aan te merken. Bestelling netjes op tijd gereed en uitgevoerd wat er gevraagd werd👍👍👍

Piet van Diest
27 janeiro 2020

De bestellingen zijn altijd dik in orde. Smaakt allemaal prima, en is meestal op tijd klaar. Dikke pluim!

Jaco
27 janeiro 2020

Prima friet en hamburgers.

Lambert van der Aa
19 janeiro 2020

Alles perfect en lekker !! Gaat prima online bestellen ! Ga zo door ! Gr

Astrid
2 janeiro 2020

Het was voortreffelijk! Dank je wel Janine.

van Zwam
23 dezembro 2019

Bestelling was netjes op tijd klaar.

HENK
22 dezembro 2019

OP TIJD KLAAR EN EEN GOED PRODUCKT

Suzanne Lamers
16 dezembro 2019

Het eten was weer lekker. Wel was er weer iets vergeten, het is wel netjes gebracht

Martina
30 novembro 2019

Altijd goed!

Martine
23 novembro 2019

Het was weer heerlijk. En best leuk om verrast te worden met een andere samenstelling van het portie snacks. Heel netjes opgelost. 😘 😘 😘

henk
18 novembro 2019

alles goed geregel eten goed en op tijd klaar

Kim
3 novembro 2019
Petra van Doesburg
14 outubro 2019

Prima geholpen..!!!👍

Dennie den biezen
30 setembro 2019

Het broodje zou iets meer vlees mogen verder niks aan te merken groetjes

Martine
20 setembro 2019

Was weer heerlijk zoals altijd.

Lies Verwaaijen
18 agosto 2019

Kwaliteit van de frites en snack prima, kom enkele minuten voor de geplande tijd binnen staat er al een bestelling klaar. Maar van de 4 (jonge) werkende mensen gaat iedereen door met zijn/haar werk 1 persoon ging een klant die na mij binnen kwam helpen. Ik heb toen zelf maar gevraagd of dat, dat mijn bestelling was welke al klaar stond en o ja die was voor mij. Wat ik bedoel aan te geven steeds opletten kijken wie er binnen komt wat er gebeurt enz.. hopelijk een incident, wellicht een duidelijke plaats voor degene die reeds betaalde internetbestellingen op komen halen. We blijven gewoon bij jullie bestellen hoor !

henk
25 julho 2019

goed

henk
29 junho 2019

goed verzorgd

Joyce
9 junho 2019

Helaas, vond ik dit keer de friet té hard. En de stoofvlees was ook hard.

henk
31 maio 2019

was prima in orde

Dennie den biezen
15 abril 2019

Goede smakelijke menus meer dan genoeg eten en nog lekker warm

Xx
12 abril 2019

Geweldig

Margreet
28 março 2019

Het was weer top!

Tanna
8 março 2019

Altijd heerlijk eten en top service

Marcel
25 fevereiro 2019

De lekkerste broodjes hamburger van Maas en Waal en de vriendelijkste bediening! Helemaal top!

kruijsbergen
21 fevereiro 2019

een heerlijke hamburger waarbij de verhoudingen kloppen tussen saus en andere ingredienten, het geen uitgedroogd of klef broodje was. Ook het eitje was netjes gebakken (geen dikke bruine randen.) De friet was ook mooi goudgeel gebakken, kroket was juiste temperatuur en lekker krokant. Ook de frikandel was netjes gebakken. Enige nadeel, de mayonaise die over de friet gedaan was, zat tegen het zakje, met als gevolg dat er meer mayonaise op het zakje zat dan op de friet.

Lies Verwaaijen
17 fevereiro 2019

Prima kwaliteit vriendelijke bediening makkelijk bestellen

Mika broeder
28 janeiro 2019

Super goed

Suzanne Stevens
14 janeiro 2019

Lekker gegeten, top team

John michiels
2 janeiro 2019

Goed voor mekaar!! Lekker gegeten!!

Ryanne den Daas
29 novembro 2018
E.
26 novembro 2018

Handig online bestellen en het stond op de doorgegeven tijd klaar! Goede service en lekker eten.

Danielle
4 novembro 2018

Altijd top en op tijd!!!

Martine
21 setembro 2018

Zoals altijd erg lekker en snel klaar.

Stevens
13 agosto 2018

Lekkere friet en snacks

Esmeralda
28 julho 2018

Altijd top kwaliteit service en vriendelijkheid????

Geurt Jan van den Brink
20 julho 2018

Dit keer was het niet goed. We misten een frietje zonder terwijl dit wel was besteld en betaald. Houden we wel tegoed voor de volgende keer. vr.gr. Geurt Jan

Coline
16 julho 2018

Superfijne gezellige cafetaria met goede producten en prima service

Wim Roethof
9 julho 2018

De kwaliteit is op zich goed maar ik zal de app niet meer gebruiken zolang ik €0,25 extra moet betalen als “transactiekosten”. Dat ben ik nog nergens tegengekomen bij het betalen via Ideal!

Ferry
4 julho 2018

Zoals gewoonlijk weer top!

ans mol
2 julho 2018
Margreet
21 junho 2018
jan van den berg
19 junho 2018

prima website fantastische kwaliteit en service en klantvriendelijkheid

Niels
14 junho 2018

Super!! Vooral Charlie echt gemaakt voor dit vaak een fantastische horeca vrouw!!

Karel van Rossum
11 junho 2018

Een friet om je vingers bij af te likken ?????

Frank meijer
3 junho 2018

Heerlijk eten altijd Maar gister ipv kaassoufle een kroket ontvangen.....

van den Berg
28 abril 2018

bestellen online is uitstekend Het is op tijd klaar zoals beloofd en de kwalititeit van de produkt is ook goed.

Irene
23 abril 2018

Alles was top

Frank
16 abril 2018

Friet is heerlijk en goudbruin De kipschnitzel is tov de eerste keren dat ik hem bestelde een stuk kleiner.... Verder heerlijk eten en een aanrader

Ronald
14 abril 2018

Vriendelijk personeel, bestelling op tijd, geattendeerd op de stempelkaart, en lekker gegeten!! Kortom helemaal top ???

Fieke
8 abril 2018

Altijd goed en perfecte service!!

Willem
16 março 2018

Gister de Kapsalon shoarma geprobeerd die was gevaarlijk lekker, ben bang dat ik die vaker moet gaan bestellen ;)

anjo
28 fevereiro 2018

Word altijd Geweldig fijn geholpen en de producten zijn heerlijk en goed bereid.

Margreet
17 fevereiro 2018

Top!

Loes
15 janeiro 2018
Sabrina
28 dezembro 2017

Erg handig oneline bestellen, en service is zoals altijd super.

Margreet
16 dezembro 2017
Frank meijer
8 dezembro 2017

Altijd erg lekker... alleen als je portie saté besteld dat er dan ook satesaus bij zit zou super zijn..... gelukkig losse kupjes in huis?

Suzanne Stevens
4 dezembro 2017

Zoals altijd lekker en goede service

Frank meijer
3 novembro 2017

Ondanks de vergeten frikadellen toch altijd top kwaliteit.... en toch maar mooi een beker ijs als goedmaker? Ps 1 tip..... aub minder/zout op de friet (zonder zout??)

Ben Janssen
7 outubro 2017

Oké

Arjan Lubbe
25 setembro 2017

Gewoon goed. Bestelling keurig op tijd gereed en volledig.

Esmeralda
22 setembro 2017

Zoals altijd top kwaliteit en altijd smullen maar ?

Juul
20 setembro 2017
Aniek
9 junho 2017

Geen blikje cola gehad.

Willem
27 abril 2017

Frietje pulled pork was voortreffelijk echt een aanrader

Martine
26 março 2017

Alles is altijd super. En lekker en snel klaar

R&Y
21 fevereiro 2017

Supertent! Online bestellen en alles staat precies op tijd voor je klaar. Net zo hard of zachtgebakken, met of zonder zout. En een blikje Cola erbij, fantastisch.

Arno
14 fevereiro 2017

geen bezorging, zelf opgehaald

Edwin
7 janeiro 2017

We hebben er altijd goed eten, de service is super, hoe druk het ook is... het gaat altijd vlot. Kortom echte aanrader

Juul
21 dezembro 2016

Gewoon prima. Wist niet dat het kon, maar prima bevallen. betalen met iDeal leverde ook nog een blikje fris op. Prima service dus!!

Edwin
16 dezembro 2016

Altijd goed en super service

Tamara
20 novembro 2016

Het was erg druk maar de bestelling was mooi op tijd klaar! TOP

Jose
22 outubro 2016

Klantvriendelijk en gaan met de tijd mee, hoop dat we nog lang lekkere frietjes kunnen blijven eten.

NicovK
14 setembro 2016

Ik bestel regelmatig online en het is altijd compleet en op tijd klaar. Patat zijn ruime porties en heel smakelijk. TopTenT!!!

Arno
6 setembro 2016

gewoon zoals altijd zeer goed

Hanne Janssen
20 agosto 2016

Lekkere friet en snacks. Altijd lekker smullen en gezellige Janientje en personeel werken hard!! Toppertjes!

Helma nijs
24 julho 2016

Eerste keer online besteld. Ff wennen. Alles perfect ontvangen. Maar voor kinder supertjes toch maar gewoon telefoon pakken want die staan er niet op. Verder????????

Conrad Wolthuis
10 junho 2016

Goede kwaliteit, super service!

D. Hijmans
26 março 2016

Via internet besteld. Ging prima en stond op de afgesproken tijd klaar. En altijd lekker....

esmeralda
27 fevereiro 2016

Zoals altijd een dikke prima

Anoniem
22 janeiro 2016

Jammer dat je transactiekosten moet betalen. Dat staat niet op de folder.