Facebook

Beoordelingen van Cafetaria Trefpunt Wamel

Recente recensies van Cafetaria Trefpunt Wamel

5 sterren na 50 reviews

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd top en op tijd!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd erg lekker en snel klaar.

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere friet en snacks

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd top kwaliteit service en vriendelijkheid👍👍👍😉

, 20-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Dit keer was het niet goed. We misten een frietje zonder terwijl dit wel was besteld en betaald. Houden we wel tegoed voor de volgende keer. vr.gr. Geurt Jan

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Superfijne gezellige cafetaria met goede producten en prima service

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit is op zich goed maar ik zal de app niet meer gebruiken zolang ik €0,25 extra moet betalen als “transactiekosten”. Dat ben ik nog nergens tegengekomen bij het betalen via Ideal!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk weer top!

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2018

Kwaliteit:

Rating

, 19-06-2018

Kwaliteit:

Rating

prima website fantastische kwaliteit en service en klantvriendelijkheid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Super!! Vooral Charlie echt gemaakt voor dit vaak een fantastische horeca vrouw!!

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Een friet om je vingers bij af te likken 👍👍👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten altijd Maar gister ipv kaassoufle een kroket ontvangen.....

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

bestellen online is uitstekend Het is op tijd klaar zoals beloofd en de kwalititeit van de produkt is ook goed.

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Alles was top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Friet is heerlijk en goudbruin De kipschnitzel is tov de eerste keren dat ik hem bestelde een stuk kleiner.... Verder heerlijk eten en een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel, bestelling op tijd, geattendeerd op de stempelkaart, en lekker gegeten!! Kortom helemaal top 👍👍👍

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed en perfecte service!!

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Gister de Kapsalon shoarma geprobeerd die was gevaarlijk lekker, ben bang dat ik die vaker moet gaan bestellen ;)

, 28-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Word altijd Geweldig fijn geholpen en de producten zijn heerlijk en goed bereid.

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Erg handig oneline bestellen, en service is zoals altijd super.

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

, 08-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Altijd erg lekker... alleen als je portie saté besteld dat er dan ook satesaus bij zit zou super zijn..... gelukkig losse kupjes in huis😉

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd lekker en goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Ondanks de vergeten frikadellen toch altijd top kwaliteit.... en toch maar mooi een beker ijs als goedmaker😉 Ps 1 tip..... aub minder/zout op de friet (zonder zout??)

, 07-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Oké

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed. Bestelling keurig op tijd gereed en volledig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd top kwaliteit en altijd smullen maar 👍

, 20-09-2017

Kwaliteit:

Rating

, 09-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen blikje cola gehad.

, 27-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Frietje pulled pork was voortreffelijk echt een aanrader

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles is altijd super. En lekker en snel klaar

, 21-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supertent! Online bestellen en alles staat precies op tijd voor je klaar. Net zo hard of zachtgebakken, met of zonder zout. En een blikje Cola erbij, fantastisch.

, 14-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geen bezorging, zelf opgehaald

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben er altijd goed eten, de service is super, hoe druk het ook is... het gaat altijd vlot. Kortom echte aanrader

, 21-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon prima. Wist niet dat het kon, maar prima bevallen. betalen met iDeal leverde ook nog een blikje fris op. Prima service dus!!

, 16-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en super service

, 20-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg druk maar de bestelling was mooi op tijd klaar! TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klantvriendelijk en gaan met de tijd mee, hoop dat we nog lang lekkere frietjes kunnen blijven eten.

, 14-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel regelmatig online en het is altijd compleet en op tijd klaar. Patat zijn ruime porties en heel smakelijk. TopTenT!!!

, 06-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon zoals altijd zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere friet en snacks. Altijd lekker smullen en gezellige Janientje en personeel werken hard!! Toppertjes!

, 24-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer online besteld. Ff wennen. Alles perfect ontvangen. Maar voor kinder supertjes toch maar gewoon telefoon pakken want die staan er niet op. Verder????????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, super service!

, 26-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via internet besteld. Ging prima en stond op de afgesproken tijd klaar. En altijd lekker....

, 27-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd een dikke prima

, 22-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat je transactiekosten moet betalen. Dat staat niet op de folder.